مشاوره حقوقی رایگان - عدم مدارک خودرو از لیزینگ

سلام وعرض خسته نباشین بنده یه وانت نیسان صفرخریدم از لیزینگ تا به حال مبلغ 230میلیون پرداخت کردم قسط عقب افتاده ای هم ندارم ولی من بعدازهشت ماه درخواست مدارک خودرو کردم کارگزار لیزینگ درجواب میگه شما باید خرج سند رو هم باید پرداخت کنی با عوارض ومالیات بنده هم درجواب گفتم ماشین صفر خرج سند ربطی به خریدار نداره حتی توقراردادمون هم نیومده ولی کارگزارداره مارو میچرخونه مدارک نمیده میخواستم بپرسم راهش چیه ایا میتونم شکایت کنم فقط ماشین دستمه بایه قرارداد ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهارنامه بدهید و اگر اقدامی نکردند دادخواست استرداد مدارمع