مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه بالای سر به جهت شروع بازسازی بدون کسب رضایت و عدم توجه به مذاکرات در مورد تعویق آن

با درود
بنده انتهای اردیبهشت می‌بایست در کنکور ارشد شرکت کنم و به صورت تمام مدت در حال مطالعه بودم.
حدود 10 روز پیش همسایه واحد دقیقا بالای سر تصمیم به شروع بازسازی واحد خود را اطلاع رسانی کرد. لیکن همانجا به طور واضح انجام این کار در این موقعیت زمانی رو منع کردیم و درخواست کردیم بعد از اردیبهشت و اتمام کنکور این کار انجام شود.
متاسفانه روز پیش یک پیام در واتس‌اپ ارسال کرد که از فردا بازسازی رو شروع خواهم کرد. با تماسی که از جانب ما برای لغو کار انجام گرفت و بیش از نیم ساعت مکالمه، به هیچ عنوان تصمیم ایشان تغییری نکرد. پس از آن مراجعه به مدیر ساختمان نیز کارساز نبود.
متاسفانه امروز صبح انجام کار رو شروع کرد و حقیقتا مخل مطالعه است.
چه راهکاری برای این موضوع در این زمان کم مهیاست؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

متاسفانه هیچ، هر راهی زمانبر است و تا ثبت و ارجاع دعوی حداقل خرداد ماه اولین جلسه خواهد بود. صرفا می توانید اظهارنامه ارسال کنید شاید کارساز باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل بدهید و شکایت مزاحمت ملکی مطرح بفرمایید.یک راهکار هم این است که در این مدت محدود به کتابخانه برای درس خواندن بروید چرا که شکایت و پیگیری بسیار وقت گیر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی برای شما دارد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما متاسفانه � توانید شکایت کنید اما نتیجه ای که مطلوب تان از آن نمی‌شود بهتر است اظهارنامه دهید شاید مدتی آن را به تعویق بیاندازد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه بدهید و بعد بابت مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم در صورتی که برای شما مزاحمتی به وجود آورده شده می‌توانید شخصا شکایت کنید یا کار را به وکیل بسپارید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت طرح دعوی و شکایت به دادگاه خیلی بیشتر از � انتهای اردیبهشت زمان‌میبرد بهتر است راهکار مناسب دیگری انتخاب نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔ابتدا اظهارنامه ارسال کنید شاید کارساز باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بازسازی نیاز به کسب مجوز ندارد با هم توافق کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان ممانعت نمی باشد در صورت مزاحمت می توانید شکایت نمایید