مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام. اپارتمانی خریداری کردم سازنده اخرای کار متواری شد. بنده واحد خودمو از سازنده که 3دانگ بنامش بود نسبت به ملک 4طبقه که طبقه 2و1به صورت وکالت بلاعزل بنامش هست خرید و تحویل گرفتم. ساختمان دارای گاز نمیباشد و الان مشکل نداشتن گاز دارم. الان نزدیک 1سال نیم هم ساکن همان اپارتمان هستم. چه نوع شکایتی باید کنم و برای تنظیم سند هم میخوام شکایت کنم ممنونم از محبت شما راهنمایی دقیق بفرمایید به چه عنوانی دادخواست بدم

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد. برای راهنمایی دقیق از پنل مشاوره تلفنی استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره گاز پیگیری کنید و اقدام به اخذ پایان کار از شهرداری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.
ولی توجه داشته باشید با توجه به متواری بودن فروشنده طرح دعوی نتیجه نخواهد داشت.