مشاوره حقوقی رایگان - خلافی خودرو

بنده خودرو خود را در مورخ 1401.1.17 خریداری نموده و فروشنده خلافی یک میلیونی خود را پرداخت نموده و بنده پس از اخذ وکالت یک ماهه جهت تعویض پلاک اقدام نمودم که از مرکز تعویض پلاک اعلام کردندکه ماشین از مورخ 1فروردین 1401تا 12فروردین 1401 دارای 7میلیون تومان جریمه کرونایی می باشد حال با این اوصاف فروشنده از پرداخت جریمه امتناع می نماید در قولنامه هم ذکر گردیده که خلافی و عوارض خودرو بر عهده فروشنده می باشد ممنون میشم در خصوص نحوه شکایت ...کیفری یا حقوقی.... راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شهرام  كاظم لو

شهرام كاظم لو :

سلام
اگر از پرداخت جریمه امتناع کند شما باید جریمه را پرداخت کنید و با مدارک واریزی دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه کنید تا با صدور حکم از طریق دادگاه‌ و اجرای حکم وجه واریزی را از فروشنده بگیرید
موفق باشید

بیتا هاشمی راد

سرکار خانم بیتا هاشمی راد :

سلام، الزام ایشونو به پرداخت جریمه و تعویض پلاک بخاین ،ویااینکه شما پرداخت کنید و بعد مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به پرداخت خلافی و... و الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی بدهید.