مشاوره حقوقی رایگان - جانباز قطع عضو از بالای زانو(مشمول قانون حالت اشتغال )

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت مشاوران حقوقی دادراه اینجانب ..... جانباز قطع عضو از بالای زانو به عرض میرسانم. میخواهم متن زیر را برای دیوان عدالت اداری ارسال نمایم لطفاً آن را مطالعه کرده اشکالات آن را برطرف نموده و با صلاحدید خود آن را اصلاح و راهنمایی فرمائید باتشکر از شما.

ریاست محترم دیوان عدالت اداری
سلام علیکم
بااحترام، اینجانب ...... جانباز55% جنگ تحمیلی به استحضار میرساند. به موجب حکم صادره از سوی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و ابلاغ آن به بنیادشهید و امور ایثارگران کلیه ی حق وحقوق و معوقات بنده به این ارگان منتقل گردیده است و قابل ذکر است که ارتش طبق این حکم برای ما حقوق به بنیادشهید واریز می نماید ولی نمی دانم بنیاد با چه اجازه ای و طبق چه قانونی از حقوق واریزی مبلغی برمی دارد همچنین از اجرای مفاد دیگر در زمینه بازنشستگی در مورخه 30/2/96 پاداش پایان خدمت، حقوق حالت اشتغال و معوقه آن از زمان مجروحیت و تسهیلات رفاهی سر باز می زند. اگر این حکم ارزش قانونی ندارد چرا صادر گردید؟ و اگر ارزش قانونی دارد پس چرا اجرا نمی گردد؟ براساس قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران موارد ذیل درمورد بنده اجرا نگردیده لذا با استناد به مواد قانونی خواهان اجرای آنها وعودت حق وحقوق قانونی خویش می باشم
1- درحکم صادره ارتش جمهوری اسلامی ایران درجه سروان یا رتبه 13 درج گردیده است درصورتی که طبق ماده 65 قوانین نیروهای مسلح اولین درجه ستوان سومی محاسبه گردد وبعد از30 سال سرهنگ یا رتبه 16 درج گردد.
2- اجرای ماده 38 در خصوص پرداخت حقوق حالت اشتغال و معوقه آن از زمان مجروحیت تاکنون
3- اجرای ماده 40 تبصره 3 در مورد بازنشستگی و امتیازات منظور شده مانند(پاداش پایان خدمت وغیره)
4- اجرای ماده 54 تسهیلات رفاهی نظیر دفترچه اتکا
ازعنایت وتوجه شما نهایت قدردانی وتشکر را دارم.
باتشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

با سلام
به نظر متن مناسبی می آید. توجه داشته باشید تاریخ اعزام باید قید شود و همچنین تاریخ مجروحیت و دیگر تاریخ های مهم در محاسبه حق و حقوقتان را در متن قید کنید. عنوان خواسته ای که می خواهید به دیوان عدالت تقدیم کنید نیز به صورت دقیق و شامل تمامی خواسته هایتان باشد که در رسیدگی تمام موارد در نظر گرفته شود. به این صورت : 1- پرداخت حقوق و معوقات حالت اشتغال 2- پرداخت پاداش پایان خدمت و ....
در ضمن دقت داشته باشید قبلاً در مواردی دیوان عدالت اداری بنیاد شهید را به پرداخت معوقه ها به اضافه رعایت جدول پرداختی سپاه نیز محکوم کرده اند، که شما می توانید با ارائه گواهی مبنی بر بسیجی یا پاسدار وظیفه بودن به این مورد نیز اشاره کنید که در صورت امکان، دیوان این مورد را نیز ممکن است در نظر بگیرد.