مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص استفاده از قانون حالت اشتغال جانبازان

با سلام. اینجانب جانباز 25 درصد از کار افتاده کلی و کارمند دولت با 29سال سابقه خدمت و 57سال سن چون دارای رای از کار افتادگی میباشم متقاضی استفاده از قانون حالت اشتغال هستم لطفا ارشاد فرمایید. تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، از لحاظ مقررات قانونی چگونه می شود شخصی از یکطرف از کارافتاده کلی (چه بعلت مصدومیت و مجروحیت جنگی و چه حادثه ناشی از کار) و ناتوان در انجام کار باشد و از طرف دیگر شاغل در دستگاههای اجرایی هم باشد و هم حقوق و مزایای از کارافتادگی کلی از بیمه دریافت نماید و هم حقوق و مزایای اشتغال به کار در دستگاههای اجرایی ؟!!! پاسخ به این سؤال ، سرنوشت پاسخ به سؤال شما را هم روشن خواهد نمود .

یک وکیل

ادامه از متن قبل _ بطور مستقیم به سوال شما پاسخ قانونی ارائه نمی دهم ولی جهت افزایش آگاهی بیشتر شما را به جستجو و خواندن تبصره 2 ماده 39 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ارجاع ، هدایت و راهنمائی می نمایم . امیدوارم با مراجعه به مستند قانونی ذکر شده که تلویحا در پاسخ اول به آن اشاره شد ، پاسخ قانونی سوال خود را بیابید و دعاگوی حقیر نیز باشید .