مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق حالت اشتغال قبل سال 92

با سلام و ادب.
یه سوال داشتم از خدمتتون
در سال 84 حقوق حالت اشتغال بنده تایید شد. در سال 86 با نامه خوده بنیاد جانبازان مشغول به کار در سازمان بهزیستی شدم.
در سال 89 حقوق حالت اشتغال بنده را قطع کردن.
در سال 92 قانونی تصویب شد که دیگر حقوق کسی را قطع نکنند.
ولی قانونی برای برقراری حقوق کسانی که قبلا قطع شده تصویب نشده.
چه باید بکنم ؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
دو پسر بیکار سی ساله دارم.
حقوق اداره بهزیستی بسیار پایین است.
اگه قانون است باید برای همه باشد. ما که برای اجنبی نجنگیده ایم. ما هم برای این کشور جنگیدیم. مجروح شدیم.
جانباز 25درصد
اگه راهی برای وصل مجدد حقوق است راهنمایی کنید بنده را تا اقدام کنم

پاسخ ها :

مرتضی حسنی

مرتضی حسنی :

سلام به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید همزمان مساله روبه نماینده شهرتون تومجلس منعکس کنید