مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

با سلام ی شکایت کیفری خیانت در امانت در دادسرا داشتم که دادیار شکایت اینجانب را رد کرد. اعتراض زدم که در بند آخر پرونده نوشته شده به موجب دادنامه شماره فلان اعتراض مورد قبول است و قرار دادسرا نقض گردید . یعنی چه این جمله ؟باید چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه اعتراض شما را پذیرفته است و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال میشه و وقت دادگاه به شما و طرف مقابل ارسال می شود.