مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ندادن پدر به فرزند دختر برای دانشگاه در شهر های خارج از استان

سلام وقت تون بخیر
من 18 سالمه و پدرم اجازه نمیده در دانشگاه های خارج از استان برم و در استان خودمون هم رشته دانشگاهی درس من وجود نداره و من رو میخواد وادار کنه رشته ام رو عوض کنم چه کاری باید انجام بدم
آیا میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با خانواده مشکل دارید می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.