مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت دیرکرد

با عرض سلام و درود
بنده در تاریخ 99/06/12 یک واحد آپارتمان خریدم
برای تاریخ 99/11/05 وقت تنظیم سند داشتیم که آماده نبود
بنده متاسفانه در اون تاریخ گواهی نگرفتم و فروشنده هم به دلیل آماده نبودن سند نمیتونست که بیاد
بعدا در تاریخ 00/02/05 الزام به تنظیم سند زدم که به دلیل عدم وجود صورت مجلس تفکیکی رد شد
مجددا در تاریخ 00/08/05 دادخواست مطالبه خسارت قراردادی زدم
حال دادگاه سند و خسارت دو سه ماه دیگر برگزار خواهد شد
لطفا بفرمایید آیا خسارت به من تعلق خواهد گرفت؟ و از چه تاریخی؟
سند تفکیکی ملک تازگی در ماه گذشته حاضر شده یعنی یک سال تاخیر در انجام تعهد
خواهش میکنم بفرمایید اگر حکم تنظیم سند بیاد باید خسارتم بده فروشنده یا اگه تعلق نگیره دادگاه منو ملزم به پرداخت الباقی ثمن‌ میکنه؟ چون الباقی ثمن معامله ذره ذره صرف شد
ضمنا بعد از تاریخ سند یه گواهی عدم حضور گرفتم که اشاره کرده فروشنده اصلا مراجعه نکرده به دفترخانه
و شاهد دارم که چندین مرتبه قبل و بعد از قرار دفترخانه خواستیم و تاکید کردیم ولی مرتبا می‌گفتند سند آماده نیست خلافی داره عوارض داره طول میکشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید الزام فروشنده به پایانکار وصورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند را با هم میدادید اگر وجه التزام تعیین کردید میتوانید مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دا‌دخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی بدهید و اگر خسارت تاخیر در قرارداد قید شده می توانید خسارت قراردادی خود را مطالبه کنید.