مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشگاه اینترنتی ...

با سلام و عرض ادب
من چند ماه پیش یه پرینتر لیزری از فروشگاه اینترنتی ...برای شرکتمون خریدم که متاسفانه کارشناس IT وقتی ریپورت گرفت حدود 1500 عدد پرینت باهاش گرفته شده بود و با توجه به اینکه فروشگاه اینترنتی عودت کالای دیجیتال را نمیپذیرد در سایت نماد اعتماد الکترونیک ثبت شکایت شد و در مرحله ارسال به میانجی می باشد ولی حدود 2 ماه است که این اتفاق نیافتاده است
لطفا راهنمایی بفرمایید جهت شکایت از فروشگاه اینترنتی باید چی کارکنم.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

از طريق دفتر قضائي و پلیس فتا میشه اقدام کرد

حسين  شكريان

جناب آقای حسين شكريان :

به محلی که شکایت کردید رجوع بفرمایید و میتونید به تعزیرات هم جهت ثبت شکایت مراجعه کنید