مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام من 7 ماه در سال 1400 در یک شرکت کار کردم
قرارداد امضا کردم ولی تاریخ پایان قرارداد داخل قرارداد نبود
و ی سفته هم از من گرفتن
الان من درخواست عیدی و سنوات کردم و کارفرما صراحتا میگه نمیدم
من هم از ابتدای اردیبهشت امسال ترک کار کردم
با کارفرما تماس گرفتم سفته رو پس نمیده و میگه هروقت قرار دادت تموم شد سفته رو بهت بر میگردونم
الان من میتونم از کارفرما بابت عدم پرداخت عیدی و سنوات شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت سفته اظهارنامه ارسال کنید و اگر از تحویل آن امتناع کرد دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.
جهت مطالبه حق و حقوق خود از طریق اداره کار شکایت کنید