مشاوره حقوقی رایگان - حریم جاده

زمینی داریم که کنار جاده هست و با کمی کار کردن از زمین آب بیرون میاید و از آن آب برای درختان و مزرعه و گاهی هم مردم استفاده میکنند حال حریم جاده اومده و میخواد اونجا را خراب کنه و نیز تخم کاری که کرده بودیم کنار آب اونجا را خراب کرده است بدون جبران خسارات حالا باید چکار کنیم؟ آیا حق دارند آبی که از زمین میجوشد را قطع کنند؟ زمین پدری را بدون خسارت از ما بگیرند؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

درود بر شما هموطن عزیز
اوّل. به هر حال این جاده باعث بالا رفتن ارزش زمین شما شده و اگر بخشی از زمین شما در طرح حریم قرار بگیره، شما باید از اون صرف نظر کنی امّا اگر این مقدار بیشتر از 25 درصد متراژ کل زمینتون شد، میتونید بابتش ادعا کنید و با شهرداری توافق کنید.
دوّم. و در مورد چشمه یا چاه: اگر تنها راه آبیاری، دسترسی به این منبع آب باشه، میتونید از حق استفاده از این منبع دفاع نمایید.
سوّم. این مشاوره با توجه به اطلاعات موجود در اظهارات شما ارائه گردیده است و قطعیت مشاوره حضوری را نخواهد داشت.
پیروز باشید