مشاوره حقوقی رایگان - پلمب فروشگاه تعطیل

سلام. ما یه مغازه داریم که سال گذشته بابت ابطال جواز کسبش اقدام کردیم و از اون زمان مغازه تعطیله و هیچ فعالیت صنفی نداره و ازش صرفا به عنوان انباری استفاده میشه. امروز که برای سرکشی به ملک مراجعه کردم، متوجه شدم بازرس اتحادیه یک "دعوتنامه اخذ جواز کسب" (از همون‌ها که آخرش نوشته بدیهیست در غیر این صورت پلمب می‌کنیم) رو هفته پیش به همسایه داده!
می‌خواستم بدونم آیا اتحادیه، اتاق اصناف یا اداره اماکن حقی برای پلمپ محل تعطیل که برای کسب و کار دایر نیست رو دارند؟
ما برای جلوگیری از پلمپ ملک باید چکار کنیم؟ احیانا اگر ملک پلمپ شد باید از کی شکایت کنیم!؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به اتحادیه مراجعه کنید و پیگیری کنید