مشاوره حقوقی رایگان - با سلام بنده کارت ملی و دو عدد کارت عابرمو گم کردم که سو استفاده شده از کارتای عابرم من اعلام مفقود

با سلام بنده کارت ملی و دو عدد کارت عابرمو گم کردم که سو استفاده شده از کارتای عابرم من اعلام مفقود کردم بابت کارت ملی و گفتن احتیاجی نیست از کارت عابر اعلام مفقودی کنین حالا شاکی از نقاط مختلف دارم باید پلیس فتا برم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید کارت را سریع مسدود‌میکردید و بعد به بانک‌اعلام‌میکردید‌تا کارت را بسوزاند‌و کارت‌جدید صادر کنددو حال باید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.