مشاوره حقوقی رایگان - تخریب مرز زمین زراعی توسط همسایه

سلام مرز زمین زراعی ما توسط همسایه مورد تعرض قرار گرفته وتخریب گردیده بگونه ای که مقداری از زمین ما را هم تصرف کرده میخواستم بدانم باید چه نوع شکایتی ( کیفری یا حقوقی ) انجام دا د و چه مدارکی لازم است تا به دادگاه ارایه بدهیم ضمنا زمین ما موروثی می باشد ولی در تصرف ما هست آیا این موضوع تاثیری در شکایت ما دارد ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل و استشهادیه بعد شکایت کیفری تخریب اموال و تصرف عدوانی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به جرم تخریب و تصرف عدوانی کیفری می توانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به جرم تخریب و تصرف عدوانی کیفری می توانید شکایت نمایید