مشاوره حقوقی رایگان - عقد طولانی

من الان پنج سال عقد کردم تو این پنج سال همسرم قول عروسی میده اما به قولش عمل نمیکنه من الان پنج سال بلاتکلیف موندم دادگاه هم هیچ عکس العمل نشون نمیده من چکار کنم دادگاه خودش میتونه طلاق غیابی بده برامون تموم بشه واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید و در صورتی که حاضر به تهیه مسکن و اثاث منزل نشد می توانید دادخواست طلاق دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر می توانید دادخواست تهیه مسکن و اثاث البیت و ...را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا باید بفرمایید که چه اقدامات قانونی انجام دادید اصولا حق قابل مطالبه است شما اگر حق خودشان را طلب نکنید کسی برای شما انجام میده بله این مورد میتونه شامل موارد است خواهرش باشه البته نیاز به توضیحات داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولی شما باید دادخواست نفقه و مهریه بدهید تا همسرتان خانه و تمام اثاث زندگی را فراهم کند و اگر اقدامی نکرد میتوانید دادخواست طلاق بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر زوجه هستید میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام طلاق از طرف زوجه به سختی پذیرفته می‌شود بهتر است نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میتوانید درخواست طلاق دهید تا درخواست ندهید حکمی صادر نمیشود.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. نسبت به مطالبه نفقه و مهریه ، تهیه مسکن و … خود اقدام نمایید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
بهتر است با مشاور خانواده صحبت کنید و علت را جویا شوید. دقت بیشتری داشته باشید. دادگاه غیابی هم می تواند حکم طلاق بدهد ولی به صرف نگرفتن عروسی، دلیل بر طلاق محسوب نمی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً بلاتکلیف گذاشتن شما مانند بیش از 5 سال نامتعارف است لذا می‌تواند از مصادیق عسر و حرج تلقی و دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح نمایید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

سلام. از طریق حقوق مالی اقدام کنید تا ناچار به فراهم نمودن شرایط گردد