مشاوره حقوقی رایگان - طلب

سلام
من به شخصی که غذا خوری داره حدود 55 میلیون رب قوطی فروختم و ایشون برای تاریخ 20 فروردین 1401 چک یکی از رفیق هاشو ( که بنام من صادر شده بود ) رو دادن و در تاریخ فوق موجودی نداشتن و من هم برگشت نزدم
دو روز بعدش زنگ زدن به من که یک ماه چک رو نگه دار و بیستم اردیبهشت ببر بانک
بنظر شما چطوری باید طلبم رو بگیرم
از صادر کننده چک هم میتونم شکایت کنم در حالی که تا حالا ایشون رو ندیدم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله چک را برگشت بزنید و دادخواست مطالبه وجه چک مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم از صادر کننده چک با برگشت زدن میتوانید شکایت کنید و از خود ایشان با مدارک که دارید دادخواست مطالبه وجه دهید.

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، بله حق شکایت از صادر کننده چک رو هم دارید، و از خود بدهکار رسید کتبی تعهد پرداخت و خسارات بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است که چک را برگشت بزنید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید.
در خصوص اینکه صادر کننده چک را نمی شناسند مشکلی پیش نمیاد، به اینجور افراد نباید فرصت بدی.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک را برگشت بزنید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما باید علیه صادر کننده چک اقدام کنید چنانچه از کسی که چک را گرفتید پست چک را امضا کرده باشد می تونید از علیه هر دو اقدام کنید .
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید چک را از طریق بانک برگشت زده و با اخذ گواهی عدم پرداخت شکایت خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ گواهی عدم‌ پرداخت دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله علیه صادر کننده و ضامن میتوانید اقدام کنید