مشاوره حقوقی رایگان - سفته حسن انجام کار

باسلام
بنده در شرکت وابسته مترو به مدت 4سال کارم میکنم که مدیر مربوطه و نه پیمانکاری که برای او کار میکنم از من دو فقره سفته 20 تومن جهت ضمانت گرفته.نه قراردادی امضا شده و نه رسید
سفته دادند.
الان میخوام از شرکت بیرون بیام.منو تهدید میکنند که ما از شما سفته داریم.در صورتی که نه قراردادی با بنده بسته شده و نه رسید سفته ای به من داده باشند.
از طرفی بهشون میگم یا با من قرارداد ببندید با حقوق پیشنهادی خودم یا نامه اخراج یا عدم نیاز بزنید که بتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم که میگند نه باهات قرارداد میبندیم و نه اخراجت میکنیم یا زوری بمون یا همینجوری بدون حقوق اخرت برو.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
متاسفانه اشتباه کرده اید که سفته را بدون اخذ رسید در اختیار آنها قرار داده اید. سوال :آیا در متن سفته جمله "بابت حسن انجام کار" نوشته اید یا خیر؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اعلام نمایید در مهلت قانونی سفته را مسترد کند در صورتی که اقدام نکرد می توانید دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست ابتدا از طریق دفاتر الکترونیک رضایی اظهارنامه ارسال نمایید و بعد دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید