مشاوره حقوقی رایگان - دعوای مادر و فرزند

سلام ایا راهی وجود دارد که مادرمان که مالک خانه اس ب ما فرزندان خود تعهدی بدهد ک تا وقتی زنده اس درملک خود زندگی کندولی حق فروش یا واگذاری ملک رو از خودش سلب کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بله یک قراردادی در عالم حقوق وجود دارد که میتونیم آن رد برای شما تنظیم کنیم با همین شرایط که فرمودید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوان در دفتر اسناد رسمی چنین سندی را تنظیم کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب قانون مدنی سلب حق از خود باید مدت مشخصی داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمیتواند این حق را از خود سلب کند اما میتواند طوری به شما منتقل کند که تا زمانیکه زنده است شما نتوانید اورا بیرون کنید و او هم نتواند انرا بفروشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شخصی که مالک یک زمین یک خانه از چرا باید اندکی تعهدی بده خیلی هم چنین تعهدی بر خلاف مقتضای عقد و تعهد نیازی به این مورد نیست شخص مالک اقدامی که بخواهد می‌تواند در خصوص اموال خود انجام دهد که واحد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مادرتان مالک است می تواند در خصوص مال خود هر تصمیمی که خواست بگیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر موافق باشد بله امکان پذیر است باید شرط مدت داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در چهارچوب صلح عمری باشد مادرتان حق دارد تا وقتی که زنده است در ان خانه بماند و شما حق بیرون کردنش را ندارید . ضمن اینکه میتوانید حق عدم فروش را در ضمن عقد شرط کنید