مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

خسته نباشید.چند وقت قبل طی صانحه رانندگی پدر و مادر و برادر بزرگم فوت کردند و فقط من و خواهر دوقلوعم زنده ماندیم.(هردو 15 سالمونه) از خانواده فقط دوتا عمویم و یک عمه ام در قید حیات اند.تقسیم ارث پدرم چگونه انجام میشود.(هم اینکه سرپرستی ما به عمم داده شده)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال شما باید عرض کنم که ارث پدر و مادر به شما تعلق میگیره و به همه ها و همایش ما نمیرسه اما در خصوص برادرتون اگر اموال و یا بستگان داشته باشند باید جداگونه بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط شما وارث هستید وتا زمانیکه فرزاندان هستند به عمو وعمه ارث نمیرسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمانی که طبقه اول باشد به طبقه دوم نمی‌رسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمام اموال پدر و مادر و برادر به شما می رسد و عمه و عمو ارث نمی برند و اگر نگران سهم الارث خود هستید می توانید از طریق دادگاه حکم رشد بگیرید که در این صورت کسی حق دخالت در اداره اموال شما را نخواهد داشت.