مشاوره حقوقی رایگان - حق الجعاله

سلام
فردی به عنوان عامل در قرارداد جعاله موضوع آپارتمان بوده و قرار شد عامل رفع تصرف و خلع یدرا بگیرد اما عامل با قرارداد جعاله و وکالت محضری اقدام کرد دادخواست را مطالبه ثمن داده و هزینه های کارشناسی را پرداخت کرده و براساس رای وحدت رویه شماره 733 به قیمت روز پرداخت شده و جاعل تمام پول را دریافت کرده اما الان جاعل حق الجعاله را نمیدهد می گوید چون موضوع رفع تصرف و خلع ید بوده نه مطالبه ثمن پس چیزی بهت تعلق نمی گیرد آیا از نظر قانونی راهی دارد؟ الان عامل چکار باید بکند؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی قرارداد وکالت تنظیم شده این داستان جعاله را بنده متوجه نمی شوم.
قرار بود وکیل کاری انجام بده و اجرت نیز تعیین شده است.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

باید ق ارداد شما و شرایطش مطالعه گردد تحت شرایطی البته به سختی شاید امکان دفاعی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما خیلی مبهم و گنگ بیان شده مجدداً و بهتر سوالتون را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید