مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام وقت بخیر
اگر مادری به فرزند خود تهمت بزند که واقعیت ندارد و اورا آزار و اذیت کند و به ناحق بهش حرف بزند و فرزند آرامش روحی نداشته باشه
و بااین کارش آسایش و آرامش رو از فرزند گرفته باشه آیا میتونه فرزند شکایت بکنه و اصلا چیکار باید بکنه

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. تهدید و توهین قابل شکایت میباشد‌ مصداق تهمت هم برای جرم بودن شامل موارد خاصی می‌باشد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق موضوع وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام رابطه خویشاوندی مانع از این می شود که اشخاص نتواند از یکدیگر شکایت کند همانطور که این حق برای پدر و مادر وجود دارد برای فرزند نیز وجود دارد که شما می توانید اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است دوستانه و با صلح و سازش مشکل برطرف شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله فرزندان هم حق دارند بابت احقاق حقوق خود شکایت کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و پیگیری کنید.
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید شکایت کنید که برای ثبت شکایت باید به سن قانونی رسیده باشید.