مشاوره حقوقی رایگان - برگ کمپانی گم شده

سلام برگ کمپانی موتور گم شده چه باید کنیم دوباره برگ کمپانی بگیریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق نشر آگهی آگهی مفقودی سند کمپانی موتور را درخواست نمایید و بعد از ده روز از تاریخ آگهی به شرکت تولید کننده مراجعه و تقاضای صدور المثنی سند را به نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعلام مفقودی کنید و از شرکت مربوطه درخواست المثنی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای المثنی نمایید باید نشر آگهی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تشر اگهی مفقودی را انحام داده و بعد. از از ده روز از تاریخ آگهی به شرکت تولید کننده مراجعه و تقاضای صدور المثنی سند را به نماید