مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب از دادستانی تهران به دلیل چند ماه شرکت در سایت شرط بندی

سلام

حسابم از طرف دادستانی تهران مسدود شده به دلیل شرکت درسایت شرط بندی یه فرم گردش حساب دادن اینترنتی پر کردم 260میلیون پول باختم بجای اینکه سود کنم
الان چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وارد شدن در سایت های شرط بندی و بازی کردن در آن اصطلاحاً قمار جرم است و شما می بایست پرونده خود را پیگیری کنید که نظر جرم عمومی محکومیتی برای شما لحاظ نشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید بار اول باشد تعهد حل می‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید بار اول باشد تعهد حل می‌شود