مشاوره حقوقی رایگان - رای کمیسیون ماده 12 قانون اراضی شهری

مورث اینجانب نسبت به رای کمیسیون اعتراض درفرجه قانونی نموده ولیکن بعلت اینکه دارا اراضی موات باسند عادی بوده وطبق تبصره ذیل ماده 6 قانون مذکوردرمراجع صالح به تنفیذ وتایید نرسیده ملک دارای پلاک ثبتی بوده (عدم احراز مالکیت) قرار رد دعوی صادر،هم اکنون طرح دعوی از وارث اقامه می‌گردد و مبایعه نامه مورد تنفیذ واقع شده و انتقال قهری بوده دادگاه بعنوان قائم مقام تلقی و اعلام از حق اعتراض توسط ایادی قبل مورد استفاده شده و اعتراض فعلی را خارج از مهلت قانونی محسوب و منجر به قرار رد دعوی صادر گردیده، حال بااحراز مالکیت (تنفیذ مبایعه نامه)، دادگاه می‌بایست وارد ماهیت شود یا خیر و قرار فوق صادره صحیح است یا خیر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً قرار رد دوم صحیح نمی باشد چون شما در پرونده اول در مهلت قانونی اعتراض خود را اعلام نموده اید و لذا به نظر این قرار صحیح نمی باشد بنظر اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید نسبت به قرار صادره اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید نسبت به قرار صادره اعتراض نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما می توانید نسبت به قرار صادره اعتراض کنید