مشاوره حقوقی رایگان - توقیفی ماشین

سلام. در سال 97 به خاطر ضمانت ماشینم وانت بود توقیف شده الان قسطها پرداخت شده ماشینم ازاد شده هزینه پارکینگ چه جور حساب میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه پارکینگ را از پارکینگ سوال کنید ببینید به چه نحو حساب میکه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برمبنای تعرفه شهرداری می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه پارکینگ بر اساس مدت زمان توقف به تعرفه مشخصی از سوی پارکینگ از شما اخذ خواهد شد اما شما می توانید بعداً علیه وام‌گیرنده دادخواست دهید و آن را مطالبه کنید