مشاوره حقوقی رایگان - شکوائیه کردن افترا تهمت الفاط رکیک یانتسابی توهین امیز مزاحمت

باسلام بنده چندروز ابلاعیه امده خانم فلان..شکایت کرده همسایه روبرو تو اپارتمان چندسال رفت آمده‌ام.خانوادگی داریم الان من دوسال ساخت سازمیکنم شب هم نگهبان ساختمان بودم شاهددارم کل محل .منتها گوشی بنده دست بچه کوچک باهاش میکرداین دختره پیامک ازگوشی من به خودش داده راجب ازدواج حرفهای رابط جنسی درضمن خانم مطلقه و12سال جداشده.که زندگی ماخراب کند.الان شکایت کرده تحقیقات محلی شده گفتن این آقا اصلا این کاره نیست ‌. میخواستم بدونم چه حکمی دارد.دارد. قاqی پرینت گرفته که پیامک واقعیت داردامابنده اطلاع نداشتم

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق متن شكايت و متن پيام هاي ارسالي هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید