مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس تصادفات

سلام من پدرم روز ششم فروردین با موتور سیکلت بودن که با یک ماشین تصادف میکنن بلافاصله حالشون بد میشه و با اورژانس به مرکز درمانی مراجعه میکنن/ضربه مغزی میشن و عمل میکنن/ از تصادف چیزی یادشون نیست /مقصر بوده/ بیمه و گواهینامه نداشته/ چون کارت گواهینامه داییم با پدرم بوده افسر تصادف که کروکی رو می کشیده نوشته که 2 سرنشین بودندو پدر من راننده نبوده اونجا س
سوالم اینه که الان نمیتونیم پولی رو از بیمه بگیریم؟ میتونیم اعتراض کنیم؟ الان باید چکار کنیم؟ میشه یه راهنمایی به ما بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موتور بیمه نداشته باشد و مقصر را دایی تون اعلام شده باشد می توانید از صندوق بیمه دیه را دریافت کنید ولی صندوق نیز از دایی تون میگیره که در این صورت براشون درد سر میشه.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بهتر است از حضور یک وکیل در پرونده بهره مند شوید در هرحال بایستی صورتجلسه وکروکی تصادف وبرگ اورزانس را ملاحظه کرد تا با مطالعه اوراق بتوان راهنمایی مفیدی ارائه شود