مشاوره حقوقی رایگان - باسلام تشکر از زحمات شما در راي زيربنده جز خواندگان هستم اگر امکان دارد راي را برام تحليل بفرمائيد؟

......همگی محمدی و به خواسته اثبات مالکيت نسبت به يک قطعه
زمين موسوم به .... به مساحت 7000 مترم وخسارات
دادرسی ، دادگاه پس از رسيدگی به داليل خواهان واستماع اظهارات خواهان با استدلال (و
نيز توجها به بند دوم از ماده 47 و ماده 48 از قانون ثبت اسناد و امالک کشور مصوب
1310 ، که تمامی هبه نامه ها بايد ثبت شده باشند و خواهان پرونده هيچگونه مستندی
در خصوص هبه ارائه ننموده است و حسب اظهار خويش، هبه به صورت شفاهی به عمل
آمده است ) حکم بربطالن دعوای خواهان صادر نموده است با توجه به اوراق و محتويات
پرونده و مالحظه مدارک استنادی و اليحه تجديدنظرخواهی ، چون خواهان مدعی است به
موجب هبه نامه شفاهی ، مالک قطعه زمين مورد ادعا است و هبه زمين به مورثش توسط
پدربزرگ پدرش ، درقريب به شصت سال پيش ، صورت گرفته است و عقد هبه هم بصورت
شفاهی واقع شده است باعتقاد دادگاه خواهان بايد انتقال مالکيت را به طريق عقد هبه دردادگاه
صالح ثابت نمايد و دعوی مطروحه قابليت استماع ندارد . به عبارت ديگر خواهان ميبايستی
دعوای احراز واثبات وقوع عقد هبه مطرح کند . بنا ًء عليهذا با استدلال و جهت مرقوم ،
تجديدنظرخواهی وارد است و دادگاه با اجازه و اختيار حاصله از ماده 358 » فراز اول
» قانون آيين دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی دادنامه تجديدنظرخواسته را
نقض نموده و درخصوص دعوی آقای ر. طرفيت خواندگان و به خواسته اثبات
مالکيت نسبت به قطعه زمين مشهور به ... به استنادماده 2 قانون آيين دادرسی مدنی ،
قرار عدم استماع دعوی خواهان صادر و اعلام می دارد ، رأی صادره مطابق ماده 365 قانون
مرقوم قطعی است
علاوه بر تحليل راي،لطفا بفرمائيد اولا ميتونيم رايو ببريم برا اجرا؟اگرنه،چيکار بايد بکنيم؟دومابراي گرفتن خسارت قانوني شکايت کنيم؟ خيلي ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
سوال شما را کامل مطالعه کردم