مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج اتباع خارجی

من یک شخص عراقی هستم و با یک دختر ایرانی ازدواج کردم و میخوام وام ازدواج بگیرم ممکن هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر ایرانی به نظر می تواند ولی شما نمیتوانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما خیر ولی زوجه بنظر می تواند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه قانونا اقدام کرده باشید برای خانم امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این امکان برای شما وجود ندارد مگر این که تابعیت جمهوری اسلامی را اتخاذ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به علت اینکه کد ملی و شناسنامه ایرانی ندارید نمی توانید اما همسرتان منعی ندارد