مشاوره حقوقی رایگان - تصرف راه عبور

سلام پدر من یک زمین روستایی و ارثیه پدرش را با عمویم تقسیم کرده اند و طبق قرعه زمین جلویی که کنار جاده بوده به عمویم و زمین عقبی به پدرم می‌رسد و طبق توافقنامه بین خودشان که امضا کرده اند زمین جلویی باید در عرض دو متر به زمین عقبی راه عبور و تردد میداد و عمویم هم این کار را کرده است ولی حالا که پدرم فوت کرده اند عمویم راه زمین ما را بسته و اون دو متر که مسیر بوده را برداشته و با ملک خود یکی کرده و می‌گوید برید از ملک های همجوار دیگر برای خودتان راه بخرید من نمی‌دهم و راه را برایمان بسته است ، حالا ما چگونه می‌توانیم به حق مان برسیم؟ ملک کلی قبل تقسیم سند قدیمی دارد، تقسیم نامه بین پدر و عمویم نوشته شده را داریم، و توافق نامه راه تردد ملک عقبی نیز هست.و یکی از عموهایم نیز شاهد هست.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ملک یا زمین مشاعی
باشد و وراث یا شرکا بین یکدیگر تقسیم نامه بنویسند می بایست به این تقسیم نام متعهد باشند در غیر این صورت طرف مقابل می تواند شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بر اساس برگه موجود و شهادت شهود اثبات مالکیت راه مشاعی و فع ممانعت از حق را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید، در صورتی که اقدامی نکرد و ممانعت کرد می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید و یا اینکه دا‌دخواست حقوقی مطرح کنید که در دو حالت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی و نقشه هوایی قابل اثبات است.