مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت

با سلام
اگر مسئول ایمنی شرکت در آبان ماه سال 1400 ،لباس کار نسوز غیر استاندارد را برای استفاده کارگران واحد ریخته گری شرکت تایید کند و در بهمن ماه همان سال در اثر حادثه انفجار کوره ذوب یکی از کارگران بدلیل سوختگی لباس کارش دچار آسیب شدید(سوختگی شدید) شود و کارفرما علیه مسئول ایمنی شرکت شکایت نماید و احیانا بتواند مبلغی خسارت مثلا حدود 50 میلیون تومان بدلیل تایید لباس کار نسوز غیراستاندارد توسط آن مسئول ایمنی حکم علیه مسئول ایمنی شرکت بگیرد، آیا مسئول ایمنی شرکت میتواند طبق ماده 13 قانون مسئولیت مدنی مصوب 1339 علیه کارفرما بدلیل بیمه مسئولیت مدنی نکردنش در شغل مسئول ایمنی شکایت کند و کارفرما را به این دلیل محکوم نموده و خسارت حدود 50 میلیون تومان را پرداخت نکند؟؟

-ماده 13 قانون مسئولیت مدنی:
کارفرمایان مشمول ماده 12 مکلفند تمام کارگران و کارکنان اداری خود را در مقابل خسارات وارده از ناحیه آنان به اشخاص ثالث بیمه‌ نمایند.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بازرسین اداره کار و کارشناسان رسمی براساس شکایت شما تقصیر یا قصور کار فرما را مشخص کنند میتوانید حسب مورد دیه یا خسارت را مطالبه نمایید