مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

اگه به علت نداشتن حمایت مالی و مسکن نشه طلاق گرفت، در برابر ضرب و شتم قانون حمایتی نمیکنه؟ و اگر جای زخم و کبودی باقی نمونده باشه نمیشه اون رو با شهادت فرزند اثبات کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است جهت اخذ پاسخ سوال خود را واضح و کامل مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ضرب و جرح همسر ادامه دارد . ابتدا با پلیس 110 تماس تا صورت جلسه شود و سپس به پزشکی قانونی مراجعه تا گواهی شود و در نهایتا شکایت کیفری کنید و طلاق به علت عسر و حرج بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رویه شعب متفاوت است به صرف آنچه در سوال آمده است خیر