مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش ملک با سند عادی

سلام ملکی تجاری بصورت پاساژ نیمه کاره در قطعه زمینی که از تجمیع دو پلاک یکی دارای سند رسمی که دادگاه ان را بطور مشاع بین شرکا تقسیم نموده و قطعه دیگر که دارای سند عادی میباشدتشکیل یافته. شرکا برای ادامه کار با هم مشکل دارند حال سوال اینست اگر یکی از شرکا بخواهد دستور فروش از دادگاه بگیرد با توجه به اینکه بخشی از ان سند عادی دارد چکار باید بکند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر درخواست اصول فروش بشه اون مقدار زمین یا من که مشاهد کلش و مزایده گذاشته میشه و به فروش میره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادگاه نسبت به فروش آن اقدام کنید