مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مالی با عنوان قرض الحسنه شامل تاخیر تادیه میشود ؟

سلام و عرض ادب ؛
شخصی در تاریخ 1399/05/11 با دست نوشته کاغذی جعلی ، با مبلغ سیزده میلیون با عنوان قرض الحسنه ، از بنده شکایت کرد ، که برای رسیدگی کارشناسان طی 3 مرحله بنده محکوم به پرداخت شدم . و برای پرداخت اعصار اقساط تنظیم انجام دادم و در نهایت رسیدگی ، در تاریخ 1400/01/18 ارسال اجراییه در شورای حل اختلاف صادر شد
و ابلاغ آخر فوق برای بنده در سامانه ثنا ارسال نشده ! سوال بنده : با توجه به تاریخ رسیدگی و تاریخ نهایی ، برای پرداخت به شاکی در تاریخ 1401 آیا شامل هزینه اضافه تر یا تادیه و تاخیر یا سود میشوم ؟ یا چون با عنوان قرض الحسنه شکایت صورت گرفته مبلغ قابل پرداخت را چه میزان باید پرداخت کنم
پیشاپیش ممنون بابت پاسخ

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از زمانی که وجه مطالبه شده و شما ندادید خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
از تاریخ دادخواست شامل خسارت تاخیر می شود البته در صورتی که خواهان، مطالبه کرده باشد