مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی تشخیص جعل و قدمت جوهر و کاغذ

با عرض سلام چند سوال تخصصی دارم شخصی دستنوشته ای را تنظیم کرده و امضا و اثر انگشت بنده را زیر آن جعل کرده سپس انرا پرس کرده است. 1-آیا با وجود پرس بودن کاغذ می‌توان جعل اثر انگشت و امضا را تشخیص داد؟ 2- آیا امکان باز کردن پرس دستنوشته و تشخیص جعلی بودن آن امکانپذیر است؟ 3-آیا در صورت باز شدن پرس دستنوشته امکان تشخیص عمر جوهر خط و یا عمر کاغذ آن نیز قابل انجام است؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با عرض سلام بنده با دو شریک معامله ای انجام دادم که هر کدام سه دانگ از ملک را مالک بودند و اینجانب از شش دونگ کامل ملک را از هر دو نفر خریداری کردم .در حال حاضر یکی از فروشندگان فسخ نامه دستخطی را به دادگاه ارائه داده و امضا و اثر انگشت اینجانب و امضا و اثرانگشت شریک خودش را که سه دنگ سهم داشته را جعل کرده و مدرک کاغذی را با یک نوع لمینت حرارتی چسبی پوشانده آیا این مدرک قابل کارشناسی امضا و خط و قابل تشخیص عمر خط و جوهر میباشد ؟ اگر قابل کارشناسی نباشد مورد قبول دادگاه قرار می‌گیرد ؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال در صورتی که شما دست نوشته را انکار کنید یا ادعای جعل مطرح کنید، باید به کارشناسی ارجاع بشه و از طریق کارشناسی موضوع قابل اثبات است.