مشاوره حقوقی رایگان - حق انبارداری ، حق کشیک و حق فنی

با سلام وقت بخیر
اینجانب در یک شرکت سهامی عام 13 سال هست که مشغول بکار میباشم و حدود 3/5 سالی هست انباردار شده ام . در انبار بیش از 1000 نوع قطعه الکترونیکی و مکانیکی و کامپیوتری هست . که بنا به دستور مدیر مربوطه بعد از وقت اداری ( 4 عصر ) آماده بکار ( آنکال ) هستم و در روز جمعه ، تعطیل وسط هفته هر ساعتی که لازم باشد و کارشناسان کشیک یا شهرستان قطعه بخواهند به شرکت مراجعه و قطعه درخواستی را بسته بندی و به محل درخواستی ارسال میکنم. اما بابت این آماده بکاری و در دسترس بودن در طول سال و ارسال قطعات شرکت هیچ دستمزدی نمیدهد در حالیکه برای کارشناسان درخواست کننده بابت یک هفته کشیک یک میلیون تومن پرداخت دارد. و حق فنی و حق انبارداری هم نمیدهد. لطفا راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ا با اداره کار و امور اجتماعی در میان بگذارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید با اداره کار و امور اجتماعی مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار پیگیری نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

با اداره کار و امور اجتماعی در میان بگذارید