مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات

سلام ازبنده مقداره حدود 100سی سی مشروبات گرفتن یک شب بازداشت بودم .دادگاه رفتم با وثیقه ازاد شدم .حکمش چیه ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط پرونده و شرایط خودتان به تشخیص قاضی معمولاً جزای نقدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که مجازات این جرم میتونه شلاق باشه میتونه بد باشه و جزای نقدی هم حتماً داره چند برابر مقدار مشروبات الکلی که از شما گرفتن قابل جریمه هستش خودرو هم به همین شکل و با توجه به سوابق شما میتونه مجازات مختلفی برای شما در پی داشته باشیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات نگهداری مشروبات الکی حبس و شلاق و پنج برتر ارزش عرفی مشروب جزای نقدی است.
اگر سابقه کیفری نداشته باشید به احتمال زیاد به مجازات حبس محکوم نمی شوید و صرفا جزای نقدی تعیین می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً حبس و احتمال تبدیل شدن آن به جزای نقدی نیز وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر فاقد سابقه باشید احتمالا جزای نقدی