مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو از همسر

سلام و روز بخیر.
من زوجه هستم و با همسرم در حال متارکه هستیم. حدود 8 سال پیش ایشون ماشینی به نام بنده کردن و در حال حاضر 6 ماه هست ماشین را مخفی کرده و به بنده نمیده . دادگاه برای استرداد خودرو یک ماه دیگست. میخواستم ببینم امکانش هست که ماشین را بتونم پس بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که شما در ابتدا باید بفرمایید که شکایتی که کردی شکایت تا چه مرحله ای پیشرفته استعلامات گرفته شده نشده بلکه خوش مالک خود را از هستیم و خود را متعلق به شماست اگر طرف مقابل اداره باید ادعایش را ثابت بکند ولی بهتر این است که راجع به مدارکتون کارهایی که انجام شده و اطلاعاتی در اختیار بنده بگذارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید با توجه به تاریخچه پلاک به نام خودتان هست نسبت به توقیف خودرو اقدام کنید و سپس آن را مسترد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اگر خوب دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر ماشین به نام شما باشد دادگاه حکم به استرداد آن خواهد مگر اینکه زوج ادعای رجوع از هبه مطرح کند و ادعا کند ماشین هبه بوده و از آن رجوع کرده است یا اینکه دادخواست ابطال معامله صوری بدهد و اعلام کند که به صورت صوری به نام شما منتقل شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه برگ سبز بنام شما است
اصولا بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا بله ولیکن اگر زوج هبه را اثبات نماید امکان رجوع می باشد