مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام

با سلام و احترام
آیا می توان بخشی از سهام شرکت سهامی خاص را در دفتر اسناد رسمی به صورت وکالتنامه به دیگری انتقال داد بدون اینکه این موضوع در روزنامه رسمی درج و منتشر شود(یعنی در روزنامه رسمی درج نشود) پیشاپیش از شما بخاطر پاسختان سپاسگزارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولانقل و انتقال سهام بی نام به صرف قبض و اقباض صورت می گیرد و نیاز به رعایت تشریفات خاصی ندارد.
ثانیانقل و انتقال سهام بانام، باید در دفتر سهام شرکت به ثبت برسد و انتقال دهنده باید انتقال را در دفتر انتقال سهام امضاء کند.چنانچه نقل و انتقال سهام با نام بر خلاف تشریفات و همچنین بر خلاف اساسنامه شرکت انجام بگیرد، از نظر شرکت و اشخاص ثالث فاقد اعتبار است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نقل و انتقال طبق اساسنامه شرکت انحام می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینگونه نقل و انتقال در مقابل اشخاص ثالث اعتباری ندارد و صرفا بین طرفین معتبر است.
از طرفی طرفین باید قراردادی نیز بین خودشان تنظیم کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تشریفات لایحه اصلاحی رعایت نشود اننقال در مقابل شرکت اعتبار قانونی ندارد