مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور

سلام وقت بخیر من 15سال پیش یه موتور سیکلت خریدم نزدیک 6ساله به پدر زنم فروختم الان موتور زیر پای پسرش بوده که مامور گرفته استعلام گرفتن از موتور تا دزدیه هیچ مدرکی هم ندارم نه سند نه کارت موتور چکار کنم بی گناهی خودمو ثابت کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید به نحوی مالکیت خودرا اثبات کنید با ادله اثبات ادعا 1-شهادت شهود یا اقرار فروشنده یا پرینت حساب واریزی به حساب شخص و...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بر اساس پرینت و فیش های واریزی ثابت کنید این ماشین را از فروشنده خریداری کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و وقت بخیر شما می بایست در ابتدا با توجه به مدارکی که در اختیار دارید اثبات بی نمایید نی اثبات کنید که موتور خریداری شده و در آن صورت می تونید تمام مراحل بعدی را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید ادعای خود را ثابت کنید و صرف ادعا کافی نیست.