مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه تصادف

باسلام وخسته نباشید
میخواستم بدونم با توجه به نظریه پزشکی قانونی چه مقدار دیه تعلق میگیرد
ارش تورم گیجگاه راست معادل 1.5 درصد دیه کامل انسان
ارش تورم پس سری معادل 0.7٪ هفت دهم درصد دیه کامل انسان
شکستگی وجابه جایی فمور ران چپ مطلوب التیام یافته که شامل دیه خاص خود است

ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه کامل در حال حاضر 6 میلیون تومان می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشک قانونی مشخص میکند و دراجرای احکام محاسبه می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرداخت دیه به نرخ روز می باشد در سال 1401 دیه کامل 600 میلیون تومان توسط رئیس محترم قوه قضاییه اعلام گردید و یک درصد آن حدود 6 میلیون تومان می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط پزشک قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.
دیه کامل در سال جدید 600 میلیون تومان می باشد که یک درصد شش میلیون تومان می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد