مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید

سلام کارمند رسمی بانک سپه با 11 سال سابقه هستم باتوجه به جابه جایی محل زندگی و عدم موافقت بانک با جابه جایی اینجانب در حال حاضر هیات تخلفات بانک رای به بازخرید اینجانب داده است می خواستم بدانم بازخرید از بانک چگونه است و آیا می توانم خودم بیمه ام را تا بازنشستگی ادامه دهم یا سابقه ی بانکم را به بیمه تامین اجتماعی انتقال دهم؟
تشکر

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

جزو اختیارات بانک در صورت تخلف کارمند است که بازخرید اجباری صورت بگیرد، بله میتوانید بیمه کنید بصورت مستقل و نه در ادامه بیمه بانک

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. صرفاً تا میزان 11 سال بیمه بانک محسوب میشود و میتوانید برای سالهای بعد خویشفرما یا از طریق شرکت دیگر بیمه شوید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تا 11سال بیمه بانک و بعد خویش فرما میتوانید کنید