مشاوره حقوقی رایگان - رفع سو چک برگشتی

سلام من یه چک سه میلیون دست یه نفر داشتم که برگشت شد و مسدود شد. تقریبا دوسال طول کشید. رفتم اجرای احکام طرف درخواست تامین خواسته داده بود مبلغ سه تومن و بحساب دادسرا ریختم و یه نامه گرفتم حسابامو باز کردم
الان از واریز مبلغ چکم به حساب اجرای احکام دوسال میگذره. و روزی که برای واریز رفتم گفتن 3 تومن باید واریز کنید فقط درخواست تامین خواسته دادن. و حرفی از خسارت نبوده. منم مبلغو واریز کردم و حسابامو باز کردم. ولی با این وجود الان باز برام ابلاغ اومده که 3 تومن بدهکاری با هزینه دادرسی و خسارت تاخیر و ... الان باید چیکار کنم؟ و از کجا پیگیری کنم برا رفع سو چک؟
چرا همون روز نگفتن خسارت میخوره که پرداخت کنم با وجود اینکه تو رای نهایی ‌ذکر شده بوده هزینه دادرسی و خسارت تاخیر؟ و اگه باید پرداخت کنم میتونم قسطی پرداخت کنم یا نه و مبلغ خسارت تاخیر تا زمان پرداخت اصل دین محاسبه میشه یا تا زمانی که پرداخت کنم خسارت و؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید.
از تاریخی وجه چک را پرداخت کرده اید خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد و صرفا خسارت تاخیر قبل از واریز را می تواند مطالبه کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید پرداخت کنید از زمان تاریخ صدور چک محاسبه میشود.شما قبل از قطعی شدن حکم مبلغ چک را پرداخت کردید طببعی است وقتی حکم صادر میشود نسبت به خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی هم که مطالبه شده رای صادر می کند‌