مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند توسط فروشنده آپارتمان

با سلام بنده 3 سال پیش یک آپارتمان از فروشنده ای خریدم که ایشان هم از مالک آپارتمان که بساز بفروش بود،خریداری کرده بودند.
با توجه به نوساز بودن آپارتمان گفتند که مالک دنبال پایان کار و سایر کارهای باقیمانده است و بعد از اتمام کارهای مربوط به شهرداری برای بنده و سایر اعضای آپارتمان سند تنظیم می گردد،الان بعد از گشت سه سال متاسفانه فروشنده اصلی هنوز هیچ کاری نکرده و پایان کار نگرفته و متاسفانه از دادن سند طفره می رود،لطفا راهنمایی بفرمایید که چگونه می توانم سند را دریافت کنم،آیا می توانم از فروشنده ای که بنده از ایشان آپارتمان را خریده بودم،مطالبه پول بر اساس مزنه الان آپارتمان را را بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بر اساس مبایعه نامه همان سال می توانید بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید دا‌دخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید.
اگر خسارت قراردادی در قرارداد ذکر شده می توانید خسارت خود را مطالبه کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید