مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص عمر جوهر خط

با سلام ایا دستخط جعل شده روی کاغذ A4 را اگر پرس کرده باشند پرس ان قابل باز شدن است ‌تا عمر جوهر و‌خط و جعل اثر انگشت و‌امضا را تشخیص داد ؟و آیا امکان دارد دستنوشته جعلی قابل اثبات نباشد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر جعلی بودن آن طبق نظر کارشناس انجام می‌گیرد پرس آن باز میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و از طریق کارشناسی قابل تشخیص است.