مشاوره حقوقی رایگان - الحاق به بافت روستا

سلام من زمینی در یکی از روستاهای شهر نظر آباد کرج دارم و زمین من با آخرین محدود بافت روستایی حدود بیست متر فاصله داره در طرح هادی که در دوسال گذشته تایید شده ملک من و باقی افرادی که در نزدیکی بافت اصلی روستا بودن وارد بافت نشده اما نقشه جدیدی آماده که در آن ملک من و یکسری دیکه از قطعات نزدیک به بافت تحت اراضی الحاقی به کاربری مجاور بر رویه نقشه آماده اما وقتی که از دهیار سوال پرسیدم گفتن که این اراضی وارد بافت نشده سوال داشتم از بابت این موضوع که من چه اقدامی میتونم بکنم الان و چجوری میشه که زمین من وارد به بافت بشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجری طرح های هادی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است لذا از آن مرجع موضوع را پیگیری نمایید