مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام.من محکوم شدم به پرداخت مبلغ 90میلیون تومن محکم قطعی شده که من درخواست اعسار کردم ولی موقع درخواست اعساربیشترازیکماه ازتاریخ صدور اجراییه گذشته بودتقریباچهل رو ازتاریخ صدور اجراییه گذشته بود که من تقاضای اعساردادم بااین شرایط ایاحکم جلب برای من صادر میشه یانه واگه حکم جلب صادربشه موقع دادگاه اعساربنده روجلب میکنن یانه منظورم موقع بردن شاهدان اعساربرای دادگاه هستش.ممنون ازراهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در زمان قانونی دادخواست اعسار داده باشید و مورد پذیرش است و می‌توانید شهود خود را در جلسه حاضر کنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اعسار در فرصت یکماه باشد و شهود معرفی نمایید جلب منتفی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بعد از مدت یکماه و مهلتذقانونی اعسار دادید بله ممکن است محکوم له حکم جلب شما را اخذ کرده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دادخواست اعسار در زمان قانونی داده شده تا زمان تعیین تکلیف اعسار جلب منتفی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است که قبل از رسیدن به دادگاه شما را جلب کنند در جلسه دادگاه حلب نمی شوید و ولی قبل یا بعد از جلسه ممکن است.
اگر دادخواست اعسار خارج از مهلت سی روز است می توانید ضامن یا وثیقه معرفی کنید که در این صورت تا صدور حکم قطعی اعسار جلب نخواهید شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمتتان عرض کنم در جلسه دادگاه شخصی را جلب نمی کند و اگر شخصی با دستبند وارد دادگاه شده باشه دستبند را برای رسیدگی نیست باز می‌کنند اما ممکنه قبل از دادگاه بعد از دادگاه جلب صورت بگیره و میتونی دادخواست اعسار بدید اگر مدت اسارت آن گذشته میتونید فعلاً با توجه به موضوع پرونده از این درخواست ضامن بکنید ضامن ارائه بدید و بعد احساس خودتان را مطرح کنید