مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما (شرکت در کردستان عراق)

سلام بنده از سال 1393 الی 1395 در یک کمپانی خصوصی در سلیمانیه عراق کار میکردم که در یک روز 13 ورق کامل mdf رو پای من افتاد و پای چپم از 6 ناحیه شکست و بلافاصله من رو به بیمارستان رسوندند و بعد از 3 روز بستری فهمیدند که قادر به جراحیه من نیستند و من رو به ایران فرستادند ...... من میتونم از این کمپانی به دلیله بیمه نکردن شکایت کنم؟ الان پس از 5 سال واقعا من قدر به راه رفتن و ایستادن به مدت طولانی نیستم و همچنان باید ماهی یک بار به پزشک مراجعه کنم و کلی هزینه دارم و دکتر بهم گفته به عمل مجدد نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی اولیه رو انجام بدید که من در صورت مقدور بودن شکایت ....

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند مشمول زمان شده است ولیکن اگر دیه دریافت ننموده ایید امکانپذیر است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مشمول مرور زمان شده ولی دیه قابل دریافت است